Oude industrieel brocante kabelhaspel, klos, tafeltje

Oude industrieel brocante kabelhaspel, klos, tafeltje

Oude industrieel brocante kabelhaspel met ronde houten zijkanten (of boven- en onderkant als je hem als tafeltje gebruikt) en met binnenste deel van dik en erg stevig karton. Erg leuk om te decoreren

Artikelnummer

BM0289b 

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 10,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Oude industrieel brocante kabelhaspel met ronde houten zijkanten (of boven- en onderkant als je hem als tafeltje gebruikt) en met binnenste deel van dik en erg stevig karton (verstevigd met 3 metalen stangen). Erg leuk om te decoreren met bijv. krijtverf, wax, sjablonen, afbeeldingen etc. erop en hem dan te gebruiken als bijzettafeltje. Ook handig als soort verhogend element op een kast of tafel en als je haakjes onder het blad maakt, kan je hier bijv. kopjes etc. onder hangen als extra opbergplek. Wordt dus onbewerkt geleverd, de laatste 2 foto's bij dit product zijn voorbeelden van wat je hiermee zou kunnen doen. Heeft wel wat gebruikssporen (grof hout, zie foto's), maar daardoor ook extra goed geschikt als stoere decoratie.

Formaat: +/- diameter van 49,5 cm en 27 cm hoog (als je hem neerlegt zoals op de foto). Diameter van de kartonnen kern is +/- 13 cm.

Laatst bekeken producten

Volg ons op Social Media

Voor het laatste nieuws en acties!