Top

Workshop Ald & Nij Brocante Werken met Krijtverf

Plaats: Ald & Nij Brocante, Marrumerweg 19, 9172 PN Ferwert of op locatie (in overleg)

 

Datum en tijd: in overleg met de deelnemers (workshop duurt +/- 2,5 uur)

 

Aantal deelnemers: Minimaal 4, maximaal 6 personen per workshop

 

Kosten: 30 euro p.p. incl. gebruik van verf/kwast/wax/sjablonen en koffie/thee met wat lekkers

 

Wat gaan we doen?

Leren werken met krijtverf. Je neemt zelf een klein meubelstuk of voorwerp mee, bijv. een klein tafeltje, dienblad, lampenvoet, klein krukje, houten lijst, kartonnen koffertje of hoedendoos of iets dergelijks. Vanwege de tijd moet dit iets zijn van stevig karton of blank hout of anders thuis alvast licht opschuren of ontvetten. Tijdens de workshop gaan we dit in de krijtverf zetten en naar wens sjabloneren of afwerken met antiek was of blanke was. Zo ontstaat een prachtig brocante meubel of voorwerp in Shabby Chic stijl!

 

Wie zelf geen voorwerp heeft om op te knappen, kan bij aanvang van de workshop iets aankopen in onze winkel om hier vervolgens direct een eigen look aan te geven. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om je werkstuk zelf mee terug te nemen, dan kunnen wij dit met de post versturen naar het huisadres (kosten Post.nl worden hiervoor apart in rekening gebracht).


Om te boeken kan ons contactformulier ingevuld worden of mail naar info@aldennij.nl, dan nemen wij z.s.m. contact op om een en ander nader af te stemmen. 

Workshops Annes Shabby Paint krijtverf Ald en Nij Brocante Ferwert