Scrapbookvel My botanic garden 05 vlinders vogels kaartjes

Scrapbookvel My botanic garden 05 vlinders vogels kaartjes
Scrapbookvel My botanic garden 05 vlinders vogels kaartjes
Mooi dubbelzijdig bedrukt scrapbookvel van dun karton My botanic garden 05 van Studio Light. De ene kant met allerlei vlinders, vogels, planten en bloemen op een soort kaartjes en de andere zijde met

Artikelnummer

PA0385

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 1,10
€ 0,90
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Mooi dubbelzijdig bedrukt scrapbookvel van dun karton My botanic garden 05 van Studio Light. De ene kant met allerlei vlinders, vogels, planten en bloemen op een soort kaartjes en de andere zijde met vage tekst en vlinders (zie foto's). Ook leuk voor het maken van vintage en brocante doosjes, enveloppen en labels, omdat je dan beide kanten van het papier blijft zien. Fantastisch om mee te knutselen. Is nieuw!

Formaat: 30,5 x 30,5 cm.

Dit vel past niet door de brievenbus en zal dus standaard als pakketje met Post.nl verstuurd worden. Mocht je het toch als brievenbuspost willen ontvangen, dan kunnen wij het vel dubbel vouwen (vind ik persoonlijk wel erg zonde). Mocht je dit toch willen, vermeld dit dan in het opmerkingenveld aan het eind van je bestelling. Je ontvangt dan een gecorrigeerde factuur met aangepast verzendtarief.

Volg ons op Social Media

Voor het laatste nieuws en acties!
Of lees hier ons blog.