Scrapbookvel Ultimate Scrap Coll. 04 Botanica planten vlinders & tekst

Scrapbookvel Ultimate Scrap Coll. 04 Botanica planten vlinders & tekst
Scrapbookvel Ultimate Scrap Coll. 04 Botanica planten vlinders & tekst
Mooi dubbelzijdig bedrukt botanisch scrapbookvel nr. 04 van dun karton uit de Ultimate Scrap Collection van Studio Light met planten, bloemen, vlinders, tekst etc.

Artikelnummer

PA0496

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 1,10
€ 0,90
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Mooi dubbelzijdig bedrukt botanisch scrapbookvel nr. 04 van dun karton uit de Ultimate Scrap Collection van Studio Light. De ene kant met allerlei planten, bloemen, vlinders en tekst op een soort kaartjes en de andere zijde met lijntjespapier en een rand met tekst en vlinders (zie foto). Ook leuk voor het maken van vintage en brocante doosjes, enveloppen en labels, omdat je dan beide kanten van het papier blijft zien. Fantastisch om mee te knutselen. Is nieuw!

Formaat: 30,5 x 30,5 cm.

Dit vel past niet door de brievenbus en zal dus standaard als pakketje met Post.nl verstuurd worden. Mocht je het toch als brievenbuspost willen ontvangen, dan kunnen wij het vel dubbel vouwen (vind ik persoonlijk wel erg zonde). Mocht je dit toch willen, vermeld dit dan in het opmerkingenveld aan het eind van je bestelling. Je ontvangt dan een gecorrigeerde factuur met aangepast verzendtarief.

Volg ons op Social Media

Voor het laatste nieuws en acties!
Of lees hier ons blog.