Scrapbookvel Ultimate Scrap Coll. 12 roze roosjes, dameskaart & barok

Scrapbookvel Ultimate Scrap Coll. 12 roze roosjes, dameskaart & barok
Scrapbookvel Ultimate Scrap Coll. 12 roze roosjes, dameskaart & barok
Mooi dubbelzijdig bedrukt romantisch scrapbookvel nr. 12 van dun karton uit de Ultimate Scrap Collection van Studio Light. De ene kant beige met stippen, roze roosjes en een ansichtkaartje met vintage

Artikelnummer

PA0498

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 1,10
€ 0,90
Prijs per stuk

Voorraad : 8

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Mooi dubbelzijdig bedrukt romantisch scrapbookvel nr. 12 van dun karton uit de Ultimate Scrap Collection van Studio Light. De ene kant beige met stippen, roze roosjes en een ansichtkaartje met vintage dame en de andere zijde een roze barok patroon (zie foto). Ook leuk voor het maken van vintage en brocante doosjes, enveloppen en labels, omdat je dan beide kanten van het papier blijft zien. Fantastisch om mee te knutselen. Is nieuw!

Formaat: 30,5 x 30,5 cm.

Dit vel past niet door de brievenbus en zal dus standaard als pakketje met Post.nl verstuurd worden. Mocht je het toch als brievenbuspost willen ontvangen, dan kunnen wij het vel dubbel vouwen (vind ik persoonlijk wel erg zonde). Mocht je dit toch willen, vermeld dit dan in het opmerkingenveld aan het eind van je bestelling. Je ontvangt dan een gecorrigeerde factuur met aangepast verzendtarief.

Volg ons op Social Media

Voor het laatste nieuws en acties!
Of lees hier ons blog.